Excursioniști aplauda redeschiderea traseului în C. Taiwan

Drumarii au fost aplauda redeschiderea Dakeng No. 5 Trail în Taichung City încă de la lucrările de reparații a fost terminat în aprilie, în urma daunelor de ploi torențiale anul trecut.

Traseul merge de-a lungul unei creste a sistemului De Munte Touke și are multe puncte de veghe de-a lungul drumului. Doi pini negri japonezi lângă un pavilion situat la 630 de metri de trailhead au fost un loc popular fotografie în ultimii ani, potrivit unui raport publicat pe Taichung Travel Net 2 iunie.

Directorul Biroului de Turism și Turism, Lin Hsiao-chi , a declarat că proiectul de reparații a inclus și Dakeng Nr. 4 Trail, ca parte a facilităților sale au fost afectate de taifunuri și ploi torențiale. Reparația pentru traseul Nr. 4 a fost finalizată în prima jumătate a lunii mai, iar traseul a fost redeschis de atunci.

Traseul nr 4 este de 1.900 de metri în lungime, care este cea mai lungă dintre traseele din Dakeng, și meandre de-a lungul altitudini între 470 de metri și 745 de metri deasupra nivelului mării. O întindere provocatoare de 300 de metri a unei stânci aproape verticale testează forța fizică și rezistența excursioniștilor.

Traseul No. 5 este de 1.400 de metri lungime și se execută de la nord la sud de-a lungul altitudinilor între 595 și 859 de metri, care leagă Dakeng No. 1 prin 4 trasee.

Lasă un comentariu