Guam pentru a permite turistilor taiwanezi pentru a vizita din iulie

Teritoriul Statelor Unite ale Americii din Guam va primi vizitatori din Taiwan, fără carantină începând cu luna iulie, dar după ce călătorii se întorc acasă, ei vor confrunta în continuare 14 zile în izolare, Ministrul Sănătății și Bunăstării Chen Shih-chung (?) a declarat sâmbătă (30 mai).

Pe măsură ce pandemia de coronavirus wuhan (COVID-19) încetinește, mai multe țări au încercat să-și reînvie industriile turistice muribunde anunțând o redeschidere iminentă a granițelor și aeroporturilor lor.

Insula Guam din Pacific a fost prima care a spus că va permite vizitatorilor din Taiwan să sosească, precum și turiștilor din Japonia și Coreea de Sud, începând cu 1 iulie. Cu toate acestea, Chen a spus că, în prezent, nu au existat planuri de a elimina cerința ca călătorii care sosesc de peste mări ar trebui să-și petreacă 14 zile în carantină, a raportat Liberty Times.

În timp ce ministrul a declarat că decizia de a permite vizitatorilor taiwanezi arată aprecierea succesului insulei în lupta împotriva pandemiei, repatriații se vor confrunta în continuare cu măsuri de carantină.

Deoarece Taiwan a văzut a 48-a zi consecutivă, fără infecții interne sâmbătă, mai multe restricții sunt de așteptat să fie relaxat la începutul lunii iunie, dar cele privind călătoriile internaționale nu au fost discutate încă.

Lasă un comentariu