Noile ore de vară ale cascadei Shifen din Taipei încep

Turiștii se pot bucura de peisajul cascadei Shifen (în) cu o oră mai mult de luni (1 iunie), când încep orele de vară ale atracției geologice.

Cascada Shifen, situată în districtul Pingxi, new taipei city, este considerată cea mai pitorească cascadă din Taiwan. Deoarece formează o potcoavă, este poreclit „Little Niagara” din Taiwan. Accesul la Parcul Cascadei Shifen este gratuit.

În perioada 1 iunie – 30 septembrie, parcul se va închide la ora 18:00, admiterea încheindu-se la ora 17:30, potrivit unui comunicat de presă transmis sâmbătă de Departamentul de Turism și Turism (TTD) din New Taipei.

În timpul perioadei de iarnă, de la 1 octombrie la 31 mai, ora de deschidere rămâne 9 a.m., dar ora de închidere și ultima intrare sunt atât o oră mai devreme.

TTD a spus Shifen Cascada atrage mulți turiști din Hong Kong, Macao, Japonia, și Coreea, și rutele lor de vizitare a obiectivelor turistice includ, de obicei, Shifen Old Street, care este cel mai faimos pentru lanterne cer. Departamentul recomandă turiștilor să viziteze și alte orașe mici fermecătoare de-a lungul liniei de ramură TRA Pingxi, ar fi Jingtong, Pingxi, Lingjiao și Houtong.

Lasă un comentariu