Taiwan zonele forestiere naționale oferă reduceri de e-bilet utilizatorilor, parcare gratuită

Zonele naționale de recreere forestieră din Taiwan oferă reduceri de intrare și parcare gratuită pentru posesorii de bilete electronice, începând de luni (1 iunie) până la sfârșitul acestui an.

Biroul a început vânzarea de bilete electronice la 12 zone de recreere pădure și Wulai Trolley (?) în Wulai, New Taipei City on-line. După achiziționarea biletelor, vizitatorii cu bilete electronice vor trebui doar să arate Codul QR pe telefoanele lor mobile pentru a fi admise, a declarat Biroul Silvic într-un comunicat de presă.

Cele 12 zone naționale de recreere forestieră sunt Taipingshan, Manyueyuan, Neidong și Dongyanshan din nordul Taiwanului; Basianshan, Dasyueshan și Aowanda în centrul Taiwanului; Alishan, Shuangliou și Kenting în sudul Taiwanului; și Jhihben, și Chihnan în estul Taiwanului. Aceste zone de recreere pădure oferă deținătorii de e-bilete de până la 34 la sută reduceri, cu opt dintre ele (Taipingshan, Dongyanshan, Dasyueshan, Basianshan, Aowanda, Alișan, Shuangliou și Chihnan) oferind parcare suplimentară gratuită.

Biletele electronice sunt cea mai recentă inovație pe care biroul a adoptat-o în plus față de plățile mobile, ar fi Apple Pay, Samsung Pay, Google Pay, EasyCard și iPASS Card.

Lasă un comentariu