Biroul prezidențial din Taiwan va lansa de trei zile festivalul cu barca dragonului

Biroul Prezidențial Taiwanez va lansa un eveniment de trei zile 25-27 iunie pentru a sărbători Dragon Boat Festival, featuring pepene verde-echilibrare, spectacole tradiționale de teatru și muzicale, precum și mai mult de 100 de furnizori agricoli.

Pe măsură ce se apropie Festivalul De Bărci Dragon de patru zile, guvernul taiwanez a organizat o sărbătoare culturală pentru a stimula economia națiunii, precum și industriile locale de divertisment și artă. Acesta va fi, de asemenea, taiwan primul eveniment major de colectare în aer liber, deoarece Central Epidemic Command Center (CECC) a facilitat coronavirus legate de restricțiile pe 7 iunie.

În timpul unei conferințe de presă miercuri dimineață (17 iunie), nou numit Biroul Prezidențial purtătoarea de cuvânt Kolas Yotaka a anunțat detalii de celebrare, împreună cu Centrele pentru Controlul Bolilor (CDC) Director General Chou Jih-haw (?? Ministerul Adjunct al Culturii Hsiao Tsung-huang (?) și Secretarul Șef al Consiliului Agriculturii Fan Mei-Ling (?).

În discursul său de deschidere, Kolas a subliniat că evenimentul festiv va încuraja sprijinul publicului pentru comunitatea agricolă și artiștii de performanță. Ea a adăugat că formele de artă tradițională, ar fi opera taiwaneză (în acest an) și marionetele (în acest an), vor fi prezentate de unele dintre cele mai bune grupuri de teatru din Taiwan.

O activitate de echilibrare a pepenelui verde este, de asemenea, programată să aibă loc în prima zi a evenimentului de trei zile, a spus Kolas. Ea a explicat că fructele de vară reprezintă noroc și că 1.000 de voluntari vor încerca să echilibreze 999 de pepeni verzi într-un spin creativ pe practica tradițională de echilibrare a ouălor, potrivit UDN.

Kolas a dezvăluit că președintele Tsai Ing-mung (în limba engleză), vicepreședintele Lai Ching-te și ministrul sănătății Chen Shih-chung (în limba engleză) vor participa, de asemenea, la eveniment pentru a-și exprima recunoștința față de toți taiwanezii pentru că au contribuit la succesul de prevenire a pandemiei al națiunii. Ea a cerut cetățenilor din întreaga insulă să se alăture acestei ocazii, dar a reamintit că toți participanții trebuie să respecte orientările privind distanțarea socială în timpul vizitei lor, a informat CNA.

Lasă un comentariu