Compania de teatru Greenray din Taiwan reia spectacolul de piesă pe scenă

După ce a fost împiedicată de pandemie coronavirus Wuhan și un incendiu mare, Taiwan Greenray Theatre Company în cele din urmă a lansat performanța sa populară „Condiția umană VI ” marți (9 iunie).

Un incendiu major a ars depozitele teatrului de vant din Taiwan si greenray Theatre Company („) sambata dimineata (6 iunie) si Greenray Theatre Company (?) Pierderile estimate, inclusiv costumele și echipamentele noi, au ajuns la 50 de milioane de dolari (1,6 milioane de dolari), potrivit fondatorilor teatrelor.

Greenray Theatre Company a declarat că viitoarea lor piesă de teatru a fost amânată din aprilie din cauza pandemiei. Cu toate acestea, la fel a fost pe cale de a relua performanța, focul a ars prin depozitul său și a ars toate recuzită, compania a spus.

Lee Yong-fong (în) ), directorul teatrului Paper Wind Mill și producătorul piesei, a declarat că va reconstrui decorurile și recuzita piesei și a asigurat publicul că spectacolul nu va fi anulat din nou. „De data aceasta, ne vom ține promisiunile cu publicul,” a exclamat el.

Lee a spus Condiția umană VI va continua așa este programat în august, la Teatrul Național din Taipei. Biletele au fost lansate marți (9 iunie) și 70 la sută dintre ele au fost deja vândute.

Celebrul regizor și actor al piesei, Wu Nien-jen (în) Wu Nien-jen, a declarat că este consolat știind că biletele s-au vândut bine în prima zi. El a adăugat că atâta timp cât personalul teatrului rămâne unit, problemele sale vor fi rezolvate una câte una.

Wu și-a exprimat recunoștința față de 3 milioane de dolari (100.000 usd) în donațiile pe care le-au primit de la public, dar a declarat: „Vrem să încercăm să rezolvăm problemele pe cont propriu în primul rând.” În loc să facă donații, Wu i-a sfătuit pe susținători să cumpere bilete și să meargă la spectacol.

Lasă un comentariu