Primarul speră să vadă Hârtie Windmill Theatre muta la Taoyuan, Taiwan

Taoyuan Primarul Cheng Men-tsan (?) ar dori să vadă Hârtie Windmill Theatre muta la Taoyuan City, după studio trupa de arta de performanță în New Taipei City ars sâmbătă dimineața (6 iunie).

Chiar dacă grupul a suferit pierderi estimate la 50 milioane dolari NT (1,6 milioane dolari SUA), spectacole planificate pentru Taoyuan va continua, China Times citat primarul ca spunând.

A existat o mulțime de cooperare între grup și Guvernul Orașului Taoyuan, primarul a spus, citând planul din acest an pentru Festivalul Minnan și spectacole planificate la școli și temple din jurul orașului. Primarul a declarat că a îndrumat Departamentul pentru Afaceri Culturale să sprijine eforturile de continuare a producțiilor.

Primarul a spus că a sunat la Paper Windmill Theatre director Lee Yong-fong (? ), la scurt timp după incendiu a izbucnit să-i spun că toate evenimentele planificate în oraș va continua și că aceste planuri pot fi amânate în cazul în care trupa lui Lee este în imposibilitatea de a face la timp.

Ca un număr de orașe și județe concura pentru a atrage compania de teatru, Cheng a spus că, dacă Lee alege Taoyuan, orașul va ajuta în mod activ să se mute. Cu toate acestea, primarul a spus că va respecta oricare ar fi decizia finală.

Lasă un comentariu