Universitățile din Taiwan nu au nici un plan de creștere a taxelor de școlarizare: MOE

Ministerul Educației (MOE) a declarat miercuri (10 iunie) că universitățile din Taiwan nu intenționează să măriască taxele de școlarizare pentru anul școlar 2020-2021.

În Taiwan, aprobarea din partea MOE este obligatorie înainte ca instituțiile de învățământ superior să poată ajusta taxele de școlarizare. Anul acesta, 10 iunie a fost termenul limită pentru a propune modificări pentru anul școlar următor, dar nicio școală nu a fost raportată pentru a fi majorat taxele.

În schimb, National Sun Yat-sen University (NSYU) este de planificare pentru a reduce taxele de școlarizare și alte taxe de trei la sută din cauza preocupărilor cu privire la familiile studenților fiind afectate financiar de pandemie coronavirus. Universitatea din sudul Taiwanului a spus că are aproape 9.500 de studenți și fiecare dintre ei poate salva NT 1.600 dolari în taxele de școlarizare pentru anul școlar viitor, cu planul de școlarizare propuse de reducere.

MOE a declarat că, pentru a reduce sarcinile financiare, școlile care se confruntă cu o penurie de profit și plătesc costuri mai mari din cauza numărului mai mic de studenți străini înscriși, iar creșterea pregătirii pentru pandemie va putea solicita subvenții. Elevii vor putea, de asemenea, să aplice pentru diferite tipuri de ajutor de urgență pentru a continua cu studiile lor.

Lasă un comentariu