Restaurarea istoric Jukuiju Mansion în C. Taiwan finalizat

Restaurarea Conacului Jukuiju (în curând), un sit istoric desemnat de Taichung, a fost finalizat, iar terenul va fi deschis turiștilor în curând.

Reședința a fost construită în Wuri, Taichung de un om de afaceri bogat în 1920, în timpul ocupației japoneze a Taiwanului. Deși a fost desemnat ca un sit istoric de către guvernul orașului în 2012, restaurarea nu a fost finalizată până în luna mai a acestui an, cu un cost total de 60 de milioane de dolari NT (2 milioane de dolari), potrivit Taichung Travel Net.

Directorul general al Biroului Cultural Ta-chun din Taichung a declarat că în timpul construcției a fost găsit un iaz ascuns pe trei niveluri folosit pentru spălarea legumelor și hainelor, pe care l-a considerat o surpriză încântătoare.

Arhitectura Conacului Jukuiju, modelată în stilul unei case tradiționale de curte în formă de U Fujianese, folosește cărămidă ca material primar. Casa cu două etaje în stil occidental are un total de 86 de arcade pe partea exterioară a verandei, iar pardoseala terrazzo de la al doilea nivel este susținută de beton armat.

Vechea reședință, împreună cu fosta Secție de Poliție Wuri și Primăria Wuri, va forma o centură de atracții culturale în Taichung. Conacul, în plus față de servirea turiștilor, va fi, de asemenea, folosit ca o expoziție și spațiu comercial.

Lasă un comentariu