Taipei clasat pe locul 20 pe lista de dorințe destinație: Rezervare

Taipei a fost clasată pe locul 20 în topul celor mai populare destinații din lista de dorințe în rândul călătorilor globali în ultimele două luni, într-un moment în care pandemia COVID-19 a devastat industria globală a turismului, a declarat sâmbătă Booking.com.

Deși pandemia a forțat mulți călători să anuleze planurile lor de călătorie și să rămână acasă pe fondul închideri masive pentru a evita infecția, site-ul global de rezervare hotel are încă o listă de dorințe de destinații dorite în rândul călătorilor din întreaga lume.

Prin intermediul datelor obținute prin Booking de la clienții săi în ultimele două luni, Taipei, capitala Taiwanului, s-a clasat pe locul 20 în topul destinației de vis dintre 1.000 de orașe din întreaga lume.

Pe lista destinațiilor de vis Booking, Londra (Marea Britanie) s-a ocupat de Sankt Petersburg (Rusia), Paris Franța), Moscova (Rusia), Dubai (Emiratele Arabe Unite), Tokyo (Japonia), Bangkok (Thailanda), Istanbul (Turcia), Barcelona (Spania), New York (SUA), Bali (Indonezia), Adler (Rusia), Roma (Italia), Lisabona (Portugalia), Amsterdam (Olanda), Praga (Cehia), Madrid (Spania), Soci (Rusia) și Berlin (Germania).

Printre călătorii din Taiwan, a declarat Booking.com, lista lor de vis a fost depășită de Tokyo, înaintea Osaka și Kyoto în Japonia, Bangkok și Chiang Mai în Thailanda, Nara (Japonia), Seul (Coreea de Sud) și Ho Chi Minh City (Vietnam).

Lista a arătat călătorii taiwanezi preferă să viziteze destinații din țările vecine, a declarat Booking.

În ceea ce privește călătoriile interne, Booking a declarat că Taipei a fost alegerea de top pe lista de destinație de vis a călătorilor taiwanezi, înaintea lui Tainan, Hualien, Taichung și Kaohsiung, adăugând că călătorii locali preferă destinațiile metropolitane.

Lasă un comentariu