Taiwan CECC dezvăluie planul potențial de control la frontieră pentru călătorii internaționali

Taiwan’s Central Epidemic Command Center (CECC) Purtătorul de cuvânt Chuang Jen-hsiang (?) luni (1 iunie) a împărtășit posibile măsuri de control al frontierelor propuse de către experți taiwanezi de sănătate și a declarat că țara ar pune în aplicare probabil politici diferite pentru vizitatorii străini în funcție de locul în care călătoresc de la.

În timpul unei discuții organizate de către Partidul Progresist Democrat (DPP) Legislator Ho Chih-wei (în limba japoneză), Chuang a cerut publicului taiwanez să adopte obiceiul de a purta măști, mai ales că țara este pe punctul de a-și ușura restricțiile de frontieră. El a declarat că CECC este conștient de riscul de a permite călătorilor străini și că va efectua treptat procesul pentru a evita un al doilea val de infecții cu coronavirus.

Chuang a subliniat că guvernul taiwanez intenționează să aplice diferite restricții pentru călători în funcție de țările lor de plecare. El a explicat că vizitatorii din țările extrem de cu risc scăzut, ar fi Noua Zeelandă și Palau, vor fi rugați doar să-și auto-monitorizeze sănătatea, în timp ce cei din țările cu risc scăzut, precum Vietnam și Brunei, vor fi supuși unei carantine de cinci zile.

Chuang a declarat că etichetele de risc pentru țări vor fi ajustate în mod regulat pe baza evoluției situației lor pandemice. El a adăugat că CECC dorește acorduri bilaterale cu alte țări pentru a introduce restricții de călătorie similare pentru cetățenii din ambele părți, a informat UDN.

În timpul conferinței, National Taiwan University Hospital (NTUH) pediatru Lee Ping-ing (?) a subliniat, de asemenea, convingerea sa că Taiwan este clar de coronavirus. El a spus că călătoriile interne sunt foarte încurajate, dar scurtarea perioadelor de carantină pentru călătorii internaționali poate duce la purtători neidentificați de coronavirus.

Lasă un comentariu